Bandit Run 2016

BanditRunLogo zps278f99541

Det är nu beslutat att vi kör ett nytt River Valley Bandit Run 2016!


Nytt för 2016 är att vi kommer att skänka allt eventuellt överskott från anmälningsavgifter och sponsorpengar till Hjärnfonden till förmån för ALS-forskning! Detta gör vi för att hylla den amerikanske lastbilschauffören Tony Gegor, som avled 2014 till följd av ALS. Tony ägde den fantastiska Kenworth-lastbilen som nu finns i Sverige och som deltog på det första River Valley Bandit Run 2015!

Om du inte kan delta 2016, så hoppas vi att du ändå vill skänka en slant till vår insamling. Insamlingen hittar du här:

www.hjarnfonden.se/insamlingar/3107-river-valley-bandit-run/

Trans Am Club of Sweden arrangerar ”River Valley Bandit Run” vilket är en hyllning till filmen ”Smokey and the Bandit” och Restore A Muscle car ursprungliga ”Bandit Run”.
Ägare av Pontiac Firebirds, lastbilar och polisbilar (företrädesvis amerikanska) är välkomna att delta.

Trans Am Club of Sweden hälsar alla ”Smokey & The Bandit”-fans välkomna till River Valley Bandit Run 2016! Idén uppstod efter att ett glatt gäng Trans Am-ägare del-tog i 2014 års River Valley Run under Wheels Nationals Älvdalens bilutställning, cruisingen runt Älvdalens vackra byar, och tänkte ”det här måste fler få uppleva!”

Alla Trans Am-ägares dröm är att delta i The Bandit Run USA, som har arrangerats av firman Restore A Muscle Car sedan 2007, då filmen där Burt Reynolds spelar rollen som Bo ”Ban-dit” Darville hade 30-årsjubileum.Där kör hundratals bilar från hela USA flera hundra mil under en hel vecka genom delar av den amerikanska kontinenten. 2015 så fick vi i lilla Sweden tillåtelse som första land, och till och med arrangör, att använda både namnet Bandit Run samt logotypen för evenemanget, som en liten ”födelse- dagspresent” från Restore A Muscle Car, då Trans Am Club of Sweden fyllde 35 år under 2015.

Vi startar i Älvdalen kl 08.00 fredagen 12 augusti 2016
AVGIFT 295.- per deltagare

Direktlänk till shopen

PROGRAM:

Plats: Monzta-banan i byn Månsta strax utanför Älvdalen

 • Kl 08.00
  Frukostbuffé samt utdelning av den unika River Valley Bandit Run-tshirten,, samt en snygg dekal att sätta på ditt fordon!
 • Kl 10.00
  Vi åker "West bound" ut på River Valley Bandit Run-rallyt, en naturskön åktur runt de vackra byarna i Älvdalen. Sträckan är 53 km lång och tar lite mer än en timme att köra. Användande av CB-radio uppmuntras! Turen avslutas på Boggbergets festplats i Evertsberg, där vi ställer upp våra fordon för gemensamt mingel och fotografering.
 • Kl 12.00
  Prisutdelning i klasserna:
 • Best Bandit
 • Best Snowman
 • Best Sheriff
 • Best Other Character
 • Längst färdsträcka
 • Kl. 12.30
  Gemensam lunch för deltagarna.
  Efter lunchen är det fri avfärd mot valfri destination.

--------------------

BANDIT OPEN
Avgift 100:- för deltagare, 50 :- för publik

I år kör vi även Bandit Open, Sveriges Snabbaste Firebird på Älvdalens RacewayBesiktning av bilar som vill vara med sker under lunchen, begränsat antal platser.

Förarmöte kl 14.45 vid Älvdalens Raceway och det drar igång klockan 15.00 (Slutar c:a 20.00)
Utrustning:

 1. hjälm
 2. handskar
 3. riktiga skor

--------------------

Missa inte heller att delta på Wheels Nationals Älvdalen på lördag 13 augusti!

Har ni några som helst funderingar så tveka inte att höra av er. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Se www.musikomotor.se för fullt program för hela vecka 32!

Bandit Run 2016

Sponsor:

3291b51b6d logo webb 

 alenius

lube 300x54